O spa karlstad

o spa karlstad

Bm's Hud och Spa AB är en hudvårdsalong med dagspa och medlemmar i Sveriges Hudterapeuters Riksorganisation som ligger på Norrstrand i Karlstad.‎Startsidan · ‎HydraFacial · ‎Nyhet!! Infuzion · ‎Oxygen-behandling. Välkommen till Thaimassage & Spa Karlstad Citys tidsbokning på internet! Här kan du direkt boka den tid som passar dig bäst. Thaimassage Spa Karlstad City, Herrgårdsgatan 13, Vår filosofi är att ge våra kunder en lugn och harmonisk miljö med avk Er sida?

Videos

Vårfajten i Skillingaryd - Krascher & Action Välkommen till Thaimassage & Spa Karlstad Citys tidsbokning på internet! Här kan du direkt boka den tid som passar dig bäst. Vi är en hudklinik med ett brett utbud av hudvård och kroppsvård. Vi erbjuder injektions behandlingar, behandlingar med kemisk peeling, micro needling och. Thaimassage & Spa Karlstad City, Karlstads kommun. gillar. Karlstads nya salong med thaimassage och spaavdelning i centrala Karlstad. Välj mellan.

O spa karlstad - massage

Fanns både möjlighet till aktivitet inomhus och fina motionsspår utomhus. Ge bort ett pressentkort i jul. Hann inte testa någon behandling men ska göra det vid nästa besök. Thaimassage kan användas likväl för ditt välbefinnande och stärkta hälsa som för att lätta på krämpor och smärtor. Du ligger på en madrass på golvet. Vi är auktoriserad återförsäljare av hudvårdsmärket Exuviance och Maria Åkerberg. Vårt nyårspaket innehåller bland annat en sexrätters nyårssupé, afternoon tea, champagne på tolvslaget, vickning, brunch och självklart fri tillgång till vårt spaområde med pooler, bastur, gym och instruktörsledda pass. o spa karlstad

0 Kommentare zu “O spa karlstad

Hinterlasse eine Antwort

Deine E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht. Erforderliche Felder sind markiert *